Nadat we een grondige analyse gedaan hebben van het bedrijf, een marketingplan opgemaakt hebben waarin we duidelijk gedefinieerd hebben wat de doelen, de boodschap, de doelgroep en de kanalen zijn, kunnen we aan de slag met praktische zaken.

Onze diensten

Wie is Valérie?

Het is mijn passie om ondernemers, zoals jij, bij te staan in hun online marketing en een sterk digitaal merk uit te bouwen. Na een master, een postgraduaat en maandelijkse bijscholingen, ben ik ervan overtuigd dat we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Jij, met jouw kennis van jouw producten en diensten, ik, met mijn kennis en ervaring als marketeer.

In de afgelopen jaren merkte ik dat verschillende zelfstandigen vaak de stap naar professionele marketinghulp via een marketingbureau om verschillende redenen niet willen zetten. De kosten blijken te hoog of men heeft de indruk op een onpersoonlijke manier te worden bijgestaan.

Bij That’s Called Strategy leggen we net de nadruk op een persoonlijk uitgewerkte strategie, en een volledig op maat uitgewerkt marketingplan, waarmee we samen de unieke identiteit van jouw bedrijf in de kijker zetten.

Neem gerust contact met me op en ontvang reeds jouw eerste tips.

Let’s stay connected

Follow @thatscalledstrategy