Blog

Wil jij groeien met je business? Wil jij de laatste trends binnen marketing ontdekken? Duik mee in onze kennis en tips & tricks.

Website

Waarom je je website niet zou moeten "ontgroeien": Een kritische kijk op Wix. In de wereld van websitebouw is Wix een bekende naam, met zijn gebruiksvriendelijk platform en aantrekkelijke sjablonen. Maar achter deze schijnbare eenvoud schuilen enkele belangrijke beperkingen en valkuilen die gebruikers kunnen tegenkomen. Wij duiden dieper in op waarom je je website niet zou moeten "ontgroeien" aan de hand van enkele cruciale overwegingen tussen Wix en WordPress.

Reflectie

We willen allemaal productiever werken, onze kostbare tijd benutten en vooral meer energie uit ons werk halen. Hoe bereken je of je werk echt efficiënt en waardevol was? En wat doe je eraan als de resultaten je teleurstellen?

Website

Voor een website die meer sales genereert, zijn vier aspecten cruciaal. Ten eerste: behoud consistente branding voor herkenning. Zorg vervolgens voor een heldere menustructuur voor eenvoudige navigatie. Gebruik begrijpelijke taal om producten en diensten duidelijk te maken. Tot slot, implementeer een duidelijke call-to-action om bezoekers aan te zetten tot actie. Met deze strategieën kun je de conversie op je website maximaliseren.

Trends

Het afgelopen jaar heeft de beautybranche een aantal opmerkelijke trends gezien. Online winkelen voor beautyproducten is enorm toegenomen, vooral tijdens het coronatijdperk. Consumenten streven naar natuurlijke schoonheid, duurzame producten en een positief lichaamsbeeld. Gepersonaliseerde marketing en e-commerce zijn essentieel geworden. Deze trends bieden kansen voor bedrijven om te groeien in deze steeds veranderende markt.

AI

In een wereld waar technologie zich in een razendsnel tempo ontwikkelt, vormen de trends in het digitale marketinglandschap geen uitzondering. De opkomst en integratie van Artificiële Intelligentie (AI) in onze dagelijkse marketingpraktijken biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijfsinnovatie en klantinteractie. Laten we duiken in een zestal baanbrekende trends die het huidige marketinglandschap herdefiniëren.

Stap uit de schaduw, spring in de spotlights en word de go-to expert binnen je vakgebied.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.