Blog

Wil jij groeien met je business? Wil jij de laatste trends binnen marketing ontdekken? Duik mee in onze kennis en tips & tricks.

Lees ons marketingblog!

Klanten

In de wereld van ondernemen is het cruciaal om de behoeften van jouw klanten te begrijpen. Of beter gezegd, om jouw ideale klant tot in detail te kennen. Waarom? Omdat dit essentieel is om te bepalen of jouw product of dienst aanslaat bij de doelgroep. Je kunt iets ontwikkelen waarvan je denkt dat er vraag naar is, maar zonder inzicht in de behoeften van jouw klanten loop je het risico op een mislukking. Dus, hoe kun je de behoeften van jouw klanten beter leren kennen?

MarketingStage

Ben jij op zoek naar een stageplaats? Spreekt That’s Called Strategy jou aan? Ben jij benieuwd wat ik allemaal heb geleerd en mogen doen tijdens mijn stage? Dit kom jij allemaal te weten in deze blogpost. Hi, ik ben Lisa en ik heb bij TCS mijn stage gelopen. Laat mij jou overtuigen waarom hier stage doen een no-brainer is! Ik vertel je graag over mijn ervaringen, taken, geleerde vaardigheden en mijn persoonlijke groei. Ook krijg je van mij drie tips voor je komende stage!

coaching

Stap uit de tunnelvisie en betreed een wereld van mogelijkheden. Als business owner heb je misschien het gevoel dat je alleen op een donker pad loopt, zonder zicht op de bestemming. Maar wat als er een manier is om het licht aan te steken, de weg te verhelderen en samen de reis naar succes te maken? Ontdek hoe samenwerken met een gepassioneerde business coach je kan helpen om je doelen te bereiken en je visie tot leven te brengen.

Marketing

In de wereld van marketing wordt vaak de indruk gewekt dat het een chaos van activiteiten is, een voortdurende race waarin bedrijven strijden om aandacht te krijgen. Maar wat als ik je vertel dat er een andere weg is, een weg van eenvoud en rust die leidt tot meer succes?

Content

In de wereld van digitale marketing is een doordachte contentstrategie vaak de sleutel tot succes. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw content niet alleen opvalt, maar ook daadwerkelijk resultaten oplevert? Enter: het Hygiene Hub Hero model, een krachtige framework dat jou helpt om jouw contenteffectiviteit te maximaliseren en leads om te zetten naar loyale klanten.

Website

Waarom je je website niet zou moeten "ontgroeien": Een kritische kijk op Wix. In de wereld van websitebouw is Wix een bekende naam, met zijn gebruiksvriendelijk platform en aantrekkelijke sjablonen. Maar achter deze schijnbare eenvoud schuilen enkele belangrijke beperkingen en valkuilen die gebruikers kunnen tegenkomen. Wij duiden dieper in op waarom je je website niet zou moeten "ontgroeien" aan de hand van enkele cruciale overwegingen tussen Wix en WordPress.

Stap uit de schaduw, spring in de spotlights en word de go-to expert binnen je vakgebied.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.