Verleg de grenzen van je business en verover de markt met strategische finesse

Digitale marketing voor gepassioneerde business owners met pit

Peper in jouw business, Valérie? Ja, zeker weten. Want enkel dan zijn jij en ik de perfecte match.

Aangenaam,
ik ben Valérie

Een krak in digitale marketing en de drijvende kracht achter That’s Called Strategy. Met mijn ijzersterke en stressvrije marketingplannen help ik gepassioneerde business owners zoals jij om je ideale klanten te laten binnenstromen.

Mijn reis als marketeer startte met een master in de handelswetenschappen met afstudeerrichting marketing en een postgraduaat digitale marketing. Daarna bouwde ik waardevolle ervaringen op bij een corporate bedrijf, een familiebedrijf en een marketing agency. Daardoor leerde ik vanuit verschillende perspectieven te kijken naar marketinguitdagingen. En daar pluk jij de vruchten van. Bedrijven doen groeien dankzij een strategisch plan van aanpak dat zowel op lange als op korte termijn succesvol is – dat is 100% m’n ding.

Gewoon Doen

Dat is het motto van That’s Called Strategy. Je kan massa’s nieuwe dingen leren. Maar als je er niets mee doet, is dat puur verloren tijd. Jammer. Daarom spoor ik je aan om écht te doen. Ik dompel je onder in de wereld van digitale marketing en geef je concrete opdrachten. Aan jou om die uit te voeren. Niet vrijblijvend, want nadien kijken we samen naar wat je realiseerde.

Je marketingpartner in crime die je achter de veren zit, that’s me. Samen pakken we de marketing van je bedrijf strategisch aan. We bepalen doelen, leggen je doelgroep vast en bekijken op welke kanalen ze vertoeven. Daarna maken we een contentplan op en werken we alles tot in detail uit. Van copywriting tot webdesign en fotografie – That’s Called Strategy heeft de expertise in huis.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Valérie in een notendop

Ondernemend

Door mijn eigen business op te starten, bloeide ik open.

Een vat vol ideeën

Van ultrazot tot superrealistisch, aan topideeën geen gebrek.

Champagnelover

Om kleine gelukjes te vieren en te proosten op grote successen.

Gewerkt voor

Thats Called Strategy logo groep Mahy
Thats Called Strategy logo BBC
Thats Called Strategy logo BMW

Gastcolleges gegeven op

tcs-logo-vives
Thats Called Strategy logo Artevelde Hogeschool
Logo Karel De Grote Hogeschool

Expertise gedeeld bij

Geen vluchtige, wel duurzame marketing

In het familiebedrijf van mijn ouders merkte ik dat marketing agencies straffe ideeën hebben die helaas te hoog gegrepen zijn voor kleine bedrijven. Ze zijn te duur en niet meteen uitvoerbaar. Bovendien heb je er vaak meerdere contactpersonen. En dan blijf je als gepassioneerde business owner op je honger zitten.

Met That’s Called Strategy pakken we het anders aan. Samen denken we strategisch na en werken we een langetermijnplanning uit. Vluchtige campagnes en guerrillamarketing laten we links liggen. In plaats daarvan gaan we voluit voor duurzame marketing.

“Hoewel strategie een onmisbare factor is, sta jij als business owner ook centraal. Jij moet je goed voelen bij de strategie die we implementeren. Enkel zo kunnen we een stressvrij marketingplan opstellen. Onze insteek daarbij: eenvoud siert. Marketing hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn.”

Hierin blink ik uit

Persoonlijke toets

Ik ga voor een persoonlijke aanpak all the way. Door 1-op-1 met je samen te werken, begrijp ik je behoeften en doelen door en door. Dat resulteert niet in standaardoplossingen, wel in marketing op maat.

Meesterlijke strategieën

Strategieën ontwikkelen die resultaat opleveren, dat is mijn specialiteit. Door je marketing onder de loep te nemen en een concreet plan uit te werken, stuwen we je bedrijf naar ongekende hoogten. En dat op een authentieke manier.

Eenvoud & focus

Marketing moet eenvoudig en doelgericht zijn, daar ben ik rotsvast van overtuigd. Daarom giet ik je strategie in een helder en stressvrij marketingplan dat focust op wat marketingwise echt belangrijk is. Zo houdt niets je nog tegen om te groeien.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Valérie Picard van That's Called strategy, een krak in digitale marketing, zij helpt gepassioneerde business owners met pit!

Enkele liefdevolle woorden van mijn klanten

Team van experts

Strategy is my middle name. Toch kan je niet in alles de beste zijn, vooral niet in een vakgebied waarin alles in sneltempo evolueert. Daarom werk ik samen met een team van experts. Denk aan een copywriter, websitedeveloper, VA en fotograaf. Stuk voor stuk meesters in hun vak die ervoor zorgen dat ik je een mooi totaalpakket kan bieden.

Ook proeven van de impact van That’s Called Strategy op je bedrijf?

Nancy Cauwels, website expert bij Thats Called Strategy

Nancy – Website developer

Nancy, je steun en toeverlaat in de digitale wereld. Ze staat voor je klaar om je te helpen de vonk te voelen voor je online aanwezigheid.

Zij sprong in 2010 vol vertrouwen in de webontwikkeling, getriggerd door een diepe passie om ondernemers te helpen. Ze zag ze worstelen, getalenteerde professionals die een online gezicht nodig hadden waar ze trots op konden zijn, maar dat niet zelf konden realiseren. 

Haar drijfveer? De wereld tonen dat een standaard website verleden tijd is. Ze heeft de kracht gezien van een zelfverzekerd online imago en ze kent de successen die je kunt boeken wanneer je website je ondersteunt in plaats van tegenwerkt. Met Nancy aan je zijde wordt jouw website een verlengstuk van je onderneming.

technische ondersteuning automatisaties website mail

Arrezina – Technisch VA

Arrezina, zij is er om jou te bevrijden van de technische zorgen die je afleiden, zodat je je kunt concentreren op wat je echt gelukkig maakt. 

Haar avontuur in de wereld van technische digitale ondersteuning begon toen ze via haar ouders zag hoe overweldigend ondernemerschap kan zijn. Ze leerde dat niet alle taken evenveel vreugde brengen, en dat de technische aspecten vaak een uitdaging vormen. 

Haar passie? Ondernemers zoals jij ondersteunen met het uit handen nemen van taken zoals e-mail marketing, opzetten van automatisaties en technische ondersteuning achter de schermen. 

Zo stel jij je in staat om je te focussen op je passies, terwijl zij zorg draagt voor de technische kant van je onderneming.

Google Ads optimaal inzetten om meer te verkopen

Max- Google ads expert 

Max is onze Google Ads-expert en marketingconsultant met meer dan 5 jaar ervaring in de marketingwereld. Hij heeft meer dan 200 bedrijven geholpemen om het maximale uit hun website of webshop te halen. 

Met zijn uitgebreide kennis en ervaring in online marketing kan hij je als geen ander begeleiden bij complexe digitale vraagstukken. 

Hoe mijn vriendinnen me omschrijven

Partners

Thats Called Strategy partner Lieve

Lieve – Juridische Ondersteuning & Ondernemersadvies

Lieve is jouw gids in de juridische wereld, met een persoonlijke aanpak op maat van jouw onderneming. Of het nu gaat om duidelijke algemene en factuurvoorwaarden, privacy, GDPR of cookiebeleid, Lieve helpt je om de kleine lettertjes te begrijpen en je risico’s in kaart te brengen. Zij biedt je nuttige handvaten, zodat je sterker staat tijdens onderhandelingen en vlotter overeenkomsten kunt lezen.