Verrijk jouw marketingkennis met onze gratis resources

Gratis downloads

Verrijk jouw marketingkennis met onze gratis resources

Klaar om aan jouw bedrijf extra peper te geven?

Ontdek onze gratis downloads en uitdagende content om jouw marketingstrategie authentieker en waardevoller aan te pakken. Geen gedoe, gewoon eerlijke en directe hulp om jou te helpen groeien. Laten we samen aan de slag gaan!

10 meteen toepasbare marketing strategieën

Dompel jezelf onder in de wereld van marketing met onze exclusieve collectie van 10 video’s boordevol waardevolle tips voor je marketingstrategieën. We gaan het hebben over luiheid, name letter effect, … 

Gratis werkboek - IN 5 STAPPEN NAAR MEER KLANTEN VIA SOCIALE MEDIA

SPECIAAL VOOR DIENSTVERLENERS, WINKELUITBATERS & COACHES

De 5 onmisbare stappen om je ideale klanten als een magneet naar je toe te trekken. Leer krachtige strategieën en geheime checks om een onweerstaanbare online connectie op te bouwen. Zeg vaarwel tegen lege likes en interactieloze posts, en stuw je omzet naar ongekende hoogten!

Een marketingstrategie voor meer zichtbaarheid op social media, e-book That's Called Strategy

Transformeer je Instagram Bio in een magnetische blikvanger – GRATIS DOWNLOAD!

Je Instagram Bio is je digitale visitekaartje, maar wist je dat het een gamechanger kan zijn? Het is vaak het eerste wat mensen zien, en een geweldige bio kan het verschil maken tussen een scroll-passeerder en een nieuwe volger.

Download nu zowel het werkboek; als het marketing e-book en maak indruk!

Thats Called Strategy Instagram bio check e-book

Revolutionair marketingmodel doet je bedrijf groeien

Door de crisis en de stijgende prijzen snijden steeds meer ondernemers in hun marketingbudget. Jammer, want marketing is de heartbeat van je onderneming. Daarom lanceer ik het revolutionaire Expansion Funnel-model. Dé shortcut voor je bedrijf om je merk te positioneren en daarna je aanbod
strategisch uit te breiden.

Expansion Funnel-model in het kort:

  • Specialiseren: start met 1 product of 1 dienst waarin je uitblinkt
  • Positioneren: bouw autoriteit en (h)erkenning op in de markt, claim je positie en word expert
  • Uitbreiden: bouw je aanbod uit en bied je klanten iets nieuws aan
Jij krijgt marketingondersteuning bij That's Called Strategy van Valérie

Hoe storYTELLING ons menselijk maAKT - artikel + checklist

Je kent het vast wel. Je wil iets delen op sociale media maar eenmaal je start met een Instagram story op te nemen of een post te schrijven, dan blokkeer je. Je weet niet meer wat je moet vertellen. Hoe maak je nu een connectie met jouw ideale klant? 

het belang van storytelling op sociale media

Inspirerende verhalen van gepassioneerde business owners

Bekijk onze boeiende YouTube-serie ‘The Strategic Drive’ waarin we ondernemers interviewen over hun marketingavonturen, met waardevolle inzichten en gezellige gesprekken.

De tools die je helpen om je bedrijf succesvol te runnen

Deze toolkit is ontworpen voor alle zelfstandige ondernemers. Alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf tot een succes te maken en naar het volgende niveau te tillen.

  • Welke tools ik gebruik om superproductief te zijn.
  • Hoe ik mijn online programma’s en cursussen bouw.
  • Welke boeken ik dagelijks lees om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien.

LEES ONZE BLOG VOOR MEER LAATSTE TRENDS EN GRATIS TECHNIEKEN IN MARKETING

Website

Waarom je je website niet zou moeten "ontgroeien": Een kritische kijk op Wix. In de wereld van websitebouw is Wix een bekende naam, met zijn gebruiksvriendelijk platform en aantrekkelijke sjablonen. Maar achter deze schijnbare eenvoud schuilen enkele belangrijke beperkingen en valkuilen die gebruikers kunnen tegenkomen. Wij duiden dieper in op waarom je je website niet zou moeten "ontgroeien" aan de hand van enkele cruciale overwegingen tussen Wix en WordPress.

Reflectie

We willen allemaal productiever werken, onze kostbare tijd benutten en vooral meer energie uit ons werk halen. Hoe bereken je of je werk echt efficiënt en waardevol was? En wat doe je eraan als de resultaten je teleurstellen?

Website

Voor een website die meer sales genereert, zijn vier aspecten cruciaal. Ten eerste: behoud consistente branding voor herkenning. Zorg vervolgens voor een heldere menustructuur voor eenvoudige navigatie. Gebruik begrijpelijke taal om producten en diensten duidelijk te maken. Tot slot, implementeer een duidelijke call-to-action om bezoekers aan te zetten tot actie. Met deze strategieën kun je de conversie op je website maximaliseren.

Trends

Het afgelopen jaar heeft de beautybranche een aantal opmerkelijke trends gezien. Online winkelen voor beautyproducten is enorm toegenomen, vooral tijdens het coronatijdperk. Consumenten streven naar natuurlijke schoonheid, duurzame producten en een positief lichaamsbeeld. Gepersonaliseerde marketing en e-commerce zijn essentieel geworden. Deze trends bieden kansen voor bedrijven om te groeien in deze steeds veranderende markt.

Als eerste op de hoogte
van een schat aan marketingtips & -advies

Schrijf je in voor de Monthly Chronicles en ontvang essentiële marketinginzichten en -strategieën die je direct kan toepassen om je bedrijf te laten groeien, je netwerk uit te breiden, en zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

Wil je er serieus voor gaan? Ontdek hoe je met ons kan samenwerken!

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.