Personal branding fotografie

Authentieke beelden die ervoor zorgen dat je meteen in het oog springt en herkenbaar bent, dat is ons doel. 

Jou, jouw bedrijf, jouw producten en/of diensten zo weergeven dat potentiële klanten zich er meteen door aangesproken voelen. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over goede foto’s, wij zorgen hiervoor.

We werken een concept op maat uit waarbij we uiteenlopend beeldmateriaal shooten, die past bij jouw branding.

Vergroot jouw online zichtbaarheid met professionele foto’s

Content maken voor sociale media, of voor op je website, .. het vraagt creativiteit. Je wil er natuurlijk uitzien en je beste kant laten zien. 

Een foto die vertelt wie jij bent of wat je doet. Een foto die professionaliteit, warmte en jou uitstraalt. 

Ben jij een ondernemer en wil je graag jezelf als merk sterk neerzetten? Ik help je om jouw verhaal te schrijven. Ieder beeld weerspiegelt namelijk jouw ondernemersverhaal.

Enkele voorbeelden

Klik op de gewenste afbeelding om deze uit te vergroten.

Wat is het?

Een personal branding fotoshoot is een op maat gemaakte fotoshoot wat helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Denk daarbij aan de hele look en feel van jouw bedrijf vastgelegd in foto’s. 

Beeld je eens in…

 • Prachtige foto’s op je website die helemaal weerspiegelen wie je bent en waar je voor staat.

 
 • Steeds een persoonlijke beeldbank ter beschikking. Je hebt foto’s die jouw verhaal vertellen en in lijn liggen met je waarden.

   

 • De meest fantastische klanten komen naar je toe, gewoon omdat je jezelf bent. 

   

 • Het voelt natuurlijk om deze foto’s te delen en stiekem voel je ook een soort trots.

Hoe verloopt het?

20 MIN. BRAINSTORMSESSIE – Rond welke thema’s ga je de komende weken/maanden content produceren en wens je dit graag visueel weer te geven? In deze brainstormsessie luister ik naar jouw noden en wensen, en brainstormen we hoe we het best deze thema’s visueel kunnen weergeven.

MOODBOARD & MINDMAP – Intern bestuderen we wat je ons allemaal verteld hebt, en concretiseren we de inhoud en uitstraling van jouw shoot.

FOTOSHOOT – We komen ter plaatse, stellen jou op je gemak en trekken de foto’s waarop jij straalt, je zaak mooi wordt weergegeven en jouw producten in de spotlight staan.

 • De fotoshoot bestaat uit 2/3de brand foto’s en 1/3de productfotografie.
 • Er worden een 30-tal beelden bezorgd.
 • De fotoshoot duurt 2 uur.
 • Er kan 1x gewisseld worden van outfit

NABEWERKING – De getrokken foto’s worden zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt.

FOTO’S – Jouw foto’s worden binnen de 16 dagen aangeleverd. (Steeds op voorhand besproken of dit haalbaar is.)

INVESTERINGVanaf 579 euro excl. vervoerskosten

"My idea of a good picture is one that's in focus and of a famous person." - Andy Warhol

FAQ

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken. Als je de foto’s op social media plaatst, vind ik het natuurlijk altijd leuk als je mijn bedrijfsnaam noemt of mijn (zakelijke) Instagram of Facebook pagina noemt.

Worden de foto’s gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht. Het doorverkopen van foto’s is altijd in overleg met mij.

Nabewerking van de foto’s (behalve uitsnijden) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Wil je een datum afspreken voor een fotoshoot? Neem dan gerust contact op en ik geef je mijn beschikbare data. Ik ben voornamelijk beschikbaar op vrijdagnamiddag of in het weekend.

Ook prachtige foto’s laten maken?