Brand IDENTITY

Een mooi logo springt meteen in het oog. Combineer dit met een ijzersterke branding, en je hebt een merk met een uitstraling en een doel. Zo laat je meteen een professionele indruk na en bouw je vertrouwen en herkenbaarheid op bij jouw potentiële klanten.

Starten vanuit een onbeschreven blad

INTAKEGESPREK – We leren jou en jouw bedrijf graag kennen. Ik luister aandachtig naar wie je bent, wat je doet, welke uitstraling je wenst, … .

MOODBOARD – Samen met jou ontwikkelen we een moodboard, zodat we visueel een grip krijgen op jouw wensen, jouw uitstraling en doelen. Nadat hier inspiratie uitgehaald werd, wordt het ontwerpen opgestart.

LOGO – We ontwerpen een sterk, uniek en eigentijds logo dat jouw bedrijf weergeeft en tot jouw doelgroep spreekt.

SUBLOGO – Voor jouw sociale media en eventuele andere toepassingen zal je graag gebruik maken van een sublogo. Een sublogo is vaak niet je volledige merknaam, het is een grafische vorm van je hoofdlogo die steeds herkenbaar en leesbaar blijft.

KLEURPALET & LETTERTYPES – Jouw kleuren en lettertypes worden gekozen zodat je deze consistent kan doortrekken naar al jouw print-, drukwerk en online aanwezigheid.

VISITEKAARTJE – We ontwikkelen voor jou een passend visitekaartje zodat je meteen jezelf kan presenteren aan anderen.

INVESTERINGVanaf 3500 euro. Uiteraard kan steeds op maat gewerkt worden.

Hieronder enkele voorbeelden. Klik op de gewenste afbeelding om deze uit te vergroten.

Branding is slechts een onderdeel van een totaalbeleving waar we meer en meer naartoe willen. We willen onze klanten vanaf het eerste moment dat ze in contact komen met ons, tot het laatste bezoek of mailtje dat we uitsturen, een zekere sfeer meegeven. We willen dat het gehele verkoopproces een beleving is dat ons onderscheidt van anderen. Graag helpen we jou om jouw customer journey volledig te maken.

Ben je een bestaande onderneming en wil je graag een nieuwe uitstraling, of start je een nieuw bedrijf op waarbij je graag meteen een ijzersterke merkidentiteit uitstraalt?

Laat hier jouw gegevens na zodat ik je meteen kan contacteren