Ensemble, de community voor business owners bij That's Called Strategy

Marketing mastery assessment

Jouw 360 marketing uitbesteed

Dat je marketing 100 % op punt moet staan, begrijp je als geen ander. Toch heb je geen tijd om je druk te maken over elk detail van je marketingplan en de uitvoering ervan. En dan zijn wij er. Strategie is onze kern, maar we doen zoveel meer dan dat. Van e-mails tot social media en van website tot fotografie – you name, we do it. Voortaan geef jij je marketing met een gerust hart uit handen.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Marketing implementatie zonder stress, maar met maximale impact

Kies voor de Marketing Mastery Assessment

Het proces stappenplan

Persoonlijke toets

Je zoekt voor elke taak een andere expert? Hoeft niet. That’s Called Strategy is je onestopshop voor al je marketingwensen.

Het proces stappenplan

Meesterlijke strategieën

Maak komaf met je kopzorgen over marketing. Ons team neemt het helemaal van je over. Zo kan jij je focussen op het runnen van je bedrijf.

proces stappenplan

Eenvoud & focus

Een geweldige marketingstrategie bedenken én de handen uit de mouwen steken? Kunnen we. Onze experts rollen je marketingstrategie voor je uit.

Stressvrij marketingplan of gewoon stressvrije marketing? That's Called Strategy gaat samen met jou aan het werk!

Succesvolle online marketing? Yes, please!

Een marketingplan opstellen is 1 ding, een geslaagde marketingimplementatie een ander. Als je je plan niet tot in de puntjes uitvoert, dan werkt het niet. En dat is jammer. Vertrouw de marketing van je bedrijf daarom toe aan een team dat niet alleen waardevolle strategische inzichten in huis heeft, maar ook de juiste kennis om die strategieën uit te werken. Dé manier om je stress los te laten en de rust te omarmen die een betrouwbaar team met zich meebrengt.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Het ‘OMG, yes!’-gevoel

✔️ Verhoogde zichtbaarheid

Dankzij een uitgebreide en weldoordachte aanpak groeit je online zichtbaarheid, waardoor je meer potentiële klanten bereikt.

✔️ Verbeterde conversies

Onze doelgerichte benadering verhoogt de conversiepercentages van je marketingcampagnes. Het resultaat: meer omzet.

✔️ Tijdsbesparing

Als ondernemer alleen focussen op je kernactiviteiten – het klinkt als muziek in de oren. Wij regelen de marketingdetails, jij stopt je tijd in iets anders. Deal?

That’s called strategy is een boutique agency voor excellerating businesses die all-in willen gaan

En dan bedoelen we echt all-in

het model waarbij we impact maken - jouw marketing volledig op punt van A tot Z

Marketing Mastery Assessment in 1, 2, 3

Audit

Een duik in al je marketingkanalen vertelt ons wat er goed gaat en wat er beter kan. Het resultaat is een diepgaand overzicht van je huidige marketingprestaties. Hét startpunt voor een marketingstrategie die impact maakt.

Analyse

Na de audit ontvang je een gedetailleerd rapport met al onze bevindingen.

Aanbevelingen

En dan waar het écht om draait: we geven je concreet marketingadvies en een marketingstrategie op maat van je bedrijf. Die aanbevelingen leiden tot meetbare verbeteringen. Wedden dat je marketinginspanningen voortaan zullen lonen?

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Voor € 2900 excl. btw maken we er meteen werk van.

Het uitvoerende deel bekijken we op maat.

“Voel je je al opgelucht? Dat is de kracht van een effectieve, stressvrije marketing.”

En hierin gaan we all-in voor een 360 marketing

Verschillende thema’s die we kunnen behandelen zijn:

Marktanalyse

Via een grondige marktanalyse verzamelen en bestuderen we gegevens over de markt waarin je bedrijf actief is. Denk aan informatie over concurrenten, doelgroepen en trends. Megawaardevol, want als je de markt door en door kent, onthullen zich tal van nieuwe kansen en niches mét groeimogelijkheden. Enkel zo kan je een complete marketing creëren.

Sterk merkimago & consistente branding

Met een mooi logo en catchy slogan alleen kom je er niet. Je visuele identiteit is de ziel van je bedrijf. Dankzij een perfect uitgedachte stijl en krachtige boodschap spring je uit de massa. En het is die uniciteit die we uitspelen. Van visuele identiteit tot tone of voice, That’s Called Strategy zorgt ervoor dat je merk consistent en herkenbaar is, zowel online als offline.

E-mailmarketing met verbeterde conversieratio’s

Je e-mails zijn meer dan alleen maar woorden op een scherm. Door te luisteren naar de wensen en pijnpunten van je klanten, kan je je ontvangers waardevolle inhoud bieden. Zo bouw je loyaliteit op en stimuleer je herhaalde aankopen. Vooral als je mails ook nog eens bijzonder goed zijn opgesteld. Dan worden ze niet alleen geopend, maar converteren ze ook. Bye algemene e-mailcampagnes, hello gepersonaliseerde mails die resulteren in meer verkoop.

Boost je engagement met social media marketing

In de digitale wereld van vandaag is een halfbakken social media strategie not done. In plaats daarvan creëren we authentieke en boeiende content die resoneert met je doelgroep. Meer likes, shares en reacties gegarandeerd. En meer volgers natuurlijk. Van Instagram tot LinkedIn, ons team managet je social media kanalen om je merk het podium te geven dat het verdient.

Strategisch lanceringsplan

Een nieuw aanbod in de pijplijn? Een doordachte lancering op basis van een gedetailleerde strategie versterkt je positie in de markt en stimuleert je merkbekendheid. Zo’n aanpak is bovendien allesomvattend, van timing en doelstellingen tot marketingactiviteiten en communicatiestrategieën.

Positionering = sterk merkimago + klantenbinding

Door een sterk en uniek merkimago te creëren, zorgen we ervoor dat je bedrijf constant in het hoofd van potentiële klanten zit. Daarnaast onderscheid je je dankzij een doordachte positioneringsstrategie van je concurrenten. Extra voordeel: je trekt klanten aan die zich volledig kunnen identificeren met je merkwaarden. Win-win-win.

Klanttraject & conversie-optimalisatie

Een klanttraject is de reis die klanten afleggen vanaf het 1ste contact en omvat alle interacties en ervaringen die ze vervolgens met je bedrijf opbouwen. Door die klantreis te optimaliseren, verleid je klanten tot herhaalde aankopen en zelfs loyaliteit. Yes, het doet je conversieratio de hoogte in vliegen. Volg je daarnaast de klantreis van dichtbij op, dan verzamel je waardevolle gegevens die je eenvoudig kan inzetten om je marketingstrategie te verbeteren. Zeker de moeite waard.

Meer dan alleen een mooie website

Een mooie website is fijn, maar niet genoeg om klanten te overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen. Nee, je website moet functioneel zijn, de gebruiker een vlotte ervaring bieden en vooral: converteren. Want je wil meer klanten. Daarom bouwen wij websites die dat allemaal waarmaken, en dat zonder gedoe.

Sprekende fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar dan moet het wel de juiste foto zijn. Onze fotograaf neemt foto’s van je producten, diensten en team die qua visuele stijl helemaal passen bij je merk- en bedrijfsidentiteit. Belangrijk, want dankzij sprekende beelden verstevig je de professionele uitstraling van je bedrijf.

Copywriting – krachtige woorden, sterk merk

Een goed verhaal kan je merk maken of kraken. Schitterende teksten spelen in op emoties en zetten je doelgroep aan tot actie. Van webteksten over blogs tot productomschrijvingen, wij brengen je boodschap helder, beknopt en overtuigend naar buiten. SEO-geoptimaliseerd bovendien, zodat je website vindbaar is op Google.

Opvolgen, monitoren & bijsturen

Door je marketinggegevens te analyseren en KPI’s te meten, hebben we alle gegevens in handen om weloverwogen beslissingen te nemen. Marketing is namelijk geen statisch iets. Het is cruciaal om gegevens te verzamelen en op basis daarvan je marketing- en bedrijfsstrategieën aan te passen. Meten is immers weten.

En andere unieke behoeften .. 

Is er een specifiek aspect van je digitale marketing dat je wilt verbeteren? Of misschien zoek je naar een creatieve oplossing die niet in het bovenstaande lijstje staat? Geen zorgen! Ons team staat klaar om jouw unieke uitdagingen aan te pakken met op maat gemaakte oplossingen.

Dankzij deze thema’s zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf zich sterk en uniek in de markt zet

✔️ Verhoogde zichtbaarheid

✔️ Verbeterde conversies

✔️ Tijdsbesparing

Deze bedrijven kozen alvast voor de Marketing Mastery Assesment

Marketingbureau

Digitale automatisatie

Juwelen

Vastgoedmakelaar

Ondernemerscoaching

Tuinarchitect

Klaar om je bedrijf te laten groeien en bloeien?

Start met het formulier. Geef ons een inzicht in jouw ambities.

Ontvang je link. Na het formulier krijg je toegang tot onze agenda.

Boek je gesprek. Zet de stap naar succes. De stap naar jouw 360 marketing.