Marketingevenementen voor ondernemers georganiseerd door That's Called Strategy

EVENTS

Marketingevenementen voor ondernemers

Dompel jezelf onder in de wereld van marketingmogelijkheden en schrijf je vandaag nog in voor een van onze evenementen!

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Netwerk events

Hunker jij naar inspiratie en waardevolle connecties?

We weten allemaal dat het ondernemerschap geweldig kan zijn, maar soms voelt het ook een beetje eenzaam, nietwaar? Je wilt groeien, nieuwe inzichten krijgen en ervaringen delen met gelijkgestemden. En dat is precies waar onze Netwerk-events voor ondernemers om de hoek komt kijken!

De beste ideeën ontstaan wanneer gepassioneerde en gedreven mensen met elkaar in contact komen.

Brunch workshops

Combineer lekker eten met waardevolle kennis.

Onze Brunch & Learn evenementen zijn perfect voor diegenen die hun kennis willen uitbreiden terwijl ze genieten van een heerlijke brunch. Ontdek hoe je jouw marketinginspanningen kunt verbeteren in een informele en gezellige sfeer.

Strategic expertclasses

Verdiep je in specifieke marketingthema’s.

Onze workshops strategische expertclasses zijn diepgaande sessies gericht op specifieke marketingonderwerpen. Leer meteen om gedane kennis direct toe te passen op jouw bedrijf.

Stressvrij marketingplan of gewoon stressvrije marketing? That's Called Strategy gaat samen met jou aan het werk!

ik ben Valérie, nice to meet you

Er was een tijd dat ik me alleen voelde op mijn ondernemerspad. Ik worstelde met de uitdagingen van het alleen navigeren in de complexe wereld van business en marketing.

Ik miste een steunnetwerk, een klankbord voor mijn ideeën en twijfels. Deze eenzaamheid leidde tot een gevoel van onzekerheid en stagnatie – ik belandde in een freeze-modus, het ergste wat een ondernemer kan overkomen.

Het was alsof ik op een constant draaiende molen liep, zonder vooruit te komen. Mijn creativiteit en passie, die ooit zo levendig waren, begonnen te vervagen. Ik vroeg me af of mijn visie ooit werkelijkheid zou worden. Deze periode van twijfel en onzekerheid was verlammend. Maar het was ook een keerpunt.

Op dat moment ontdekte ik de kracht van een ondersteunende gemeenschap – een plek waar ik me niet alleen begrepen voelde, maar ook geïnspireerd en gemotiveerd.

En dat wil ik ook voor jou, daarom lanceerde ik deze marketingevenementen voor ondernemers.