Hi Bossy friend!

Heb je genoten van mijn artikel? En het extra cadeautje ‘A strategy in 1,2,3’ reeds in praktijk gebracht?
Laten we elkaar beter leren kennen!

Waarom sta ik voor stressvrije marketing?

Ontdek in deze video waarom ik geloof in marketing zonder stress en waarom dit de sleutel is tot succes voor jouw business. 

Hi,
Ik ben Valérie

Als drijvende kracht achter “That’s Called Strategy” ben ik dé specialist in strategische digitale marketing. We transformeren jouw bedrijf van onopgemerkt naar onmisbaar.Met een sterke academische basis en diverse ervaringen, van corporate tot familiebedrijf, ben ik de impactcreator die met jou bouwt aan een ijzersterk en stressvrij marketingplan.

Mijn doel? Jouw partner zijn in het doorbreken van de duisternis en het claimen van jouw plek in de schijnwerper. Door middel van doordachte planning, authentieke verbindingen en tactische keuzes, maken we van jouw bedrijf een merk dat opvalt. We streven naar echte zichtbaarheid. Vluchtige campagnes en guerrillamarketing laten we links liggen. In plaats daarvan gaan we voluit voor duurzame marketing. Zo word jij een herkenbare naam, een betrouwbare partner en een leider in jouw vakgebied.

Wil je alvast de eerste stappen zetten?

Ik nodig je uit voor volgende Live experiences

Stel je voor dat je een ruimte binnenstapt vol creatieve energie, waar je wordt omringd door gelijkgestemde ondernemers die net zo gepassioneerd zijn als jij. De Live Experiences zijn er om je te inspireren, te motiveren en je de tools te bieden die je nodig hebt om je zakelijke dromen waar te maken.

Het is niet zomaar een workshop of een event, het is een ware beleving. Echt aan alles werd gedacht. Laat je onderdompelen: leer en geniet.

Connect & Convert live experience

Connect & Convert

Een unieke live experience die draait om het creëren van verbinding en conversie. Leer hoe je jouw online aanwezigheid kunt versterken en omzetten in klanten. Hier ligt de focus op sales.

Plan & succeed

Ontdek hoe je een strategisch marketingplan kunt opstellen en succesvol kunt implementeren. Dit is de sleutel tot groei en impact voor jouw business.

Verrijk je marketingkennis met onze gratis bronnen!

Wil je jouw marketingvaardigheden aanscherpen en meer leren over strategische planning? Ontdek onze gratis bronnen en downloads die je kunnen helpen bij het verbeteren van je marketingstrategie. Of je nu op zoek bent naar handige tools, praktische tips voor Instagram, of inspirerende verhalen van ondernemers, wij hebben iets voor jou.

Heb je vragen voor ons?

Heb je vragen over de live experiences of wil je een persoonlijke kennismaking inplannen? Laat het me weten! Ik sta klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Als eerste op de hoogte
van een schat aan marketingtips & -advies

Wil je mijn handige tips en inzichten niet missen? Groot gelijk, want ze brengen je dichter bij je ultieme doel. Je leert er namelijk enorm veel van bij op marketingvlak. Kennis die je meteen kan omzetten in de praktijk, zodat je alles uit je business haalt. Schrijf je in voor de That’s Called Strategy Monthly Chronicles.