PLAN & SUCCEED
- Unieke live experience -

In een digitale wereld waarin we allemaal graag onze stem willen laten horen, is het belangrijk om ook écht gezien en gehoord te worden. Dat is namelijk heel menselijk. Maar hoe doe je dat dan? De eerste stap is het creëren van een duidelijk marketingplan: wat wordt jouw verhaal en aan wie ga je dit vertellen?

Tijdens de “Plan x Succeed – Live Experience” kom je samen met like-minded ondernemers en krijg je toegang tot hoogwaardige kennis, persoonlijke aandacht, en een sfeer waarin genieten voorop staat. Dit evenement is speciaal ontworpen voor jou als je op het punt staat om een nieuw concept te lanceren en/of jouw branding een upgrade wilt geven.

Herken je …

 • Dat gevoel van vastberadenheid om jouw business naar nieuwe hoogten te tillen?
 • De behoefte aan praktische kennis en strategieën om jouw merk te laten schitteren in de online wereld?
 • De wens om je marketingaanpak te verbeteren en betere resultaten te behalen?
 • De drang om niet alleen gezien te worden, maar ook écht gehoord te worden?
 • De overtuiging dat jouw verhaal de wereld verdient?

En ja…

Je bent niet alleen.
Doordat we net met zoveel zaken bezig zijn en alles tegelijk willen promoten, gebeurt er eigenlijk niks. 
En net door een plan te hebben gaan we ons zelfzekerder voelen, minder aan marketing meoten doen en meer resultaat bereiken.

Stel je eens voor ..

Je krijgt de kans om bij te leren hoe je dat krachtig, eenvoudig en eenduidig marketingplan kan opstellen. Live. Omgeven door andere fantastische business owners die ook willen groeien. Je leert over de nieuwste trends, over de juiste tools en hoe je focus kan bewaren.

Tijdens dit waardevol event zal je de mogleijkheid hebben om jouw volledig marketingplan voor het komende kwartaal neer te pennen en feedback te krijgen van mij en andere deelnemers.

Op deze dag leer je hoe. Praktisch en concreet. Geen vage tips. Een heerlijke vibe, échte connectie met andere ondernemers. Vergroot je netwerk met waardevolle nieuwe contacten.

Je hebt praktische “aha”-momenten en ziet de puzzelstukjes van je marketingplan op hun plaats vallen. Geen vage tips, maar concrete stappen om jouw verhaal krachtig en overtuigend te vertellen.

Je verlaat de live experience met een gevoel van voldoening, wetende dat je nu de tools en kennis hebt om jouw marketingplan te laten slagen. Je bent klaar om impact te maken met je bedrijf en marketing voelt vanaf nu moeiteloos aan.

Dat social media jou klanten opbrengt; dat content publiceren als vanzelf gaat en dat je het fijn vindt om connecties online aan te gaan; want je weet dat die vroeg of laat klant bij je zullen worden.

Die vernieuwde versie van jouw bedrijf. Je geniet. Ervaart vervulling. Jij maakt impact met je bedrijf. Je trekt de juiste klanten aan en marketing voelt vanaf nu moeiteloos aan. 

Je krijgt de kans om bij te leren hoe je dat krachtig, eenvoudig en eenduidig marketingplan kan opstellen. Live. Omgeven door andere fantastische ondernemers die ook willen groeien. Je leert over de nieuwste trends, over de juiste tools en hoe je focus kan bewaren.

Tijdens dit waardevol event zal je de mogleijkheid hebben om jouw volledig marketingplan voor het komende kwartaal neer te pennen en feedback te krijgen van mij en andere deelnemers.

Op deze dag leer je hoe. Praktisch en concreet. Geen vage tips. Een heerlijke vibe, échte connectie met andere ondernemers. Vergroot je netwerk met waardevolle nieuwe contacten.

Stel je eens voor ..

 • Dat social media jou klanten opbrengt;
 • dat content publiceren als vanzelf gaat en
 • dat je het fijn vindt om connecties online aan te gaan; want je weet dat die vroeg of laat klant bij je zullen worden.

Je geniet. Ervaart vervulling. Jij maakt impact met je bedrijf. Je trekt de juiste mensen aan en marketing voelt vanaf nu moeiteloos aan.

Je krijgt de kans om bij te leren hoe je krachtig, eenvoudig en eenduidig mensen kan aanspreken. Live. Omgeven door andere fantastische ondernemers die ook willen groeien.

Je leert over de nieuwste trends, over de juiste tools en hoe je focus kan bewaren.

Tijdens dit waardevol event zal je de mogelijkheid hebben om  feedback te ontvangen van mij en andere deelnemers.

Op deze dag leer je hoe. Praktisch en concreet. Geen vage tips. Een heerlijke vibe, échte connectie met andere ondernemers én vergroot je je netwerk met waardevolle nieuwe contacten.

In één dag…


✔️ Duik je diep in de wereld van marketingplanning en strategie, waarbij we concrete stappen zetten om jouw verhaal krachtig en overtuigend te vertellen.

✔️ Leer je tijdens interactieve sessies hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en boeien, waardoor jouw online aanwezigheid opvalt.

✔️ Ontvang je persoonlijke begeleiding en feedback om ervoor te zorgen dat jouw marketingplan voor de komende maanden vlijmscherp is.

✔️ Word omgeven door een groep like-minded ondernemers voor een high vibe

✔️ Verkrijg concrete kennis, templates en de juiste handvaten die jij ook na deze livedag zal inzetten

✔️ Geniet van een heerlijk ontbijt, een luchtig middagmaal en een ontspannende receptie (met nog een verrassing!)

✔️ Na het event organiseren we ook nog een intune momentje van 30 minuten om te horen hoe de implementatie gebeurt is

✔️ Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en laad jezelf op met inspiratie en nieuwe energie om met frisse moed jouw onderneming verder uit te bouwen.

✔️ Leer bij en krijg direct antwoord op jouw vragen tijdens de Q&A-sessies

✔️ Ontdek nieuwe tools en strategieën om jouw social media marketing te verbeteren en laat je inspireren door succesvolle casestudies

✔️ Tijdens het event zullen prachtige foto’s getrokken worden, die jij ook kan inzetten op je social media

Het idee kwam omdat ik me als ondernemer niet alleen wil voelen

Ik ben ondernemer, coach, vriendin, partner, dochter en impulsief. Maar bovenal vind ik het niet leuk om dagenlang achter mijn PC te zitten. Ik houd ervan om met mensen in het écht af te spreken, van elkaar te leren en ik word zo warm vanbinnen als mensen me zeggen; ‘ik heb echt iets gehad aan jouw feedback of begeleiding’; want daar doe ik het voor!

Dus ik dacht laten we dit combineren: een live event met persoonlijke coaching én jou leren hoe je nu juist die connecties ook opzoekt online.

Het idee kwam omdat ik me als ondernemer niet alleen wil voelen

Ik ben ondernemer, coach, vriendin, partner, dochter en impulsief. Maar bovenal vind ik het niet leuk om dagenlang achter mijn PC te zitten. Ik houd ervan om met mensen in het écht af te spreken, van elkaar te leren en ik word zo warm vanbinnen als mensen me zeggen; ‘ik heb echt iets gehad aan jouw feedback of begeleiding’; want daar doe ik het voor!

Dus ik dacht laten we dit combineren: een live event met persoonlijke coaching én jou leren hoe je nu juist die connecties ook opzoekt online.

enkele sfeerbeelden van de vorige editie van connect & convert

Even praktisch

Een ongeëvenaarde live experience waar je aan het eind van de dag weet hoe je een marketingplan opmaakt en laat slagen.

Dit is een dag van transformatie, groei en impact.

Mét een heerlijk ontbijt, een gezonde lunch, een waanzinnige receptie en uiteraard prachtige foto’s die je daarna op je socials kan gebruiken.

Donderdag 23 november 2023

Annex 34 – Kakelstraat 34 – 9800 Deinze

Prijs: 650 euro (excl. btw)

Hoe ziet deze dag er uit?

▫️Verwelkoming met heerlijk ontbijt

▫️ Workshop: branding & personal branding – Ontdek hoe je een sterk merk kunt opbouwen voor jezelf als ondernemer en hoe je jouw persoonlijkheid en expertise kunt inzetten om klanten te winnen.

▫️Workshop: groei content + copywriting hacks – Leer hoe je pakkende en relevante content kunt creëren die jouw doelgroep aanspreekt en converteert.

▫️Gezonde lunch

▫️Workshop: engagement en community building – Leer hoe je jouw social media volgers kunt betrekken bij jouw merk en een loyale community kunt opbouwen.

▫️Workshop: strategisch plannen –  Leer hoe je een effectief social media plan kunt opstellen dat aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en hoe je deze plannen kunt uitvoeren.

▫️Receptie en netwerken

 

 

Aan het eind van de dag heb jij ..

 • Concrete handvaten om jouw doel te bereiken. Na deze dag kan je deze implementeren.
 • Weet je hoe je online waardevolle connecties kan maken.
 • Maximale energie en motivatie om verder aan de slag te gaan in jouw bedrijf.
 • Toffe connecties met like-minded ondernemers.
 • Een helder beeld van de stappen die je vervolgens kan zetten.
 • Een heel leuke ontspannende dag genoten met tijd om aan jouw bedrijf te werken.

Het lijkt me geweldig jou erbij te hebben!

Aan jou de keuze

Let op! Deze dag is niet voor starters. We houden een hoog niveau op het gebied van strategie aan op deze dag en gaan de diepte in. Ben jij nog niet zo lang bezig met je bedrijf óf nog startend in marketing en sales, dan is deze dag minder geschikt voor jou.
Het is wél voor ondernemers die willen groeien, die al even online aanwezig zijn op social media en voelen dat ze er meer uit kunnen halen.

Veel gestelde vragen

Deel je twijfels met mij. Zo kan ik met je meedenken. Ik ben ook eerlijk als ik denk dat dit live-event niet voor jou is.

Tijdens het live-event is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Daarnaast krijg je handvatten en templates die je ook na de livedag kan gebruiken. Na het live event hebben we sowieso nog een 1-1 momentje van 30 minuten om even in te tunen. Ik hoor graag waar je zoal wat aan had en waar je nog vragen over hebt.

Ja, het is niet geschikt voor ondernemers die net starten, en nog geen ervaring hebben met social media. De grondbeginselen worden hier niet uitgelegd.

Tijdens het live-event krijg je concrete tips en handvatten op het gebied van social media marketing en het omzetten van je volgers naar klanten. Je ontmoet andere like-minded ondernemers en je hebt de kans om te netwerken. Verder kun je genieten van een heerlijk ontbijt en een luchtige lunch. Aan het einde van de dag is er nog een ontspannende receptie met een verrassing.

Een dag en dan ga je er uiteraard nadien nog mee aan de slag.

 

Hop op de wachtlijst

Ben jij klaar om een exclusieve ervaring te beleven? Schrijf je nu in om als eerste op de hoogte te zijn van onze volgende editie en profiteer van de Early Bird!