Marketingevenementen voor ondernemers georganiseerd door That's Called Strategy

1-on-1 coaching

persoonlijke coaching

Authentiek, effectief, resultaatgericht.

Afgestemd op wie jij bent, niet wie je denkt te moeten zijn! Timeless inspiratie, bewuste begeleiding, actieve strategie. Duurzame groeistrategieën, een merkidentiteit waar je trots op bent, en bovenal, een stroom van ideale klanten die jouw expertise waarderen.

Strategisch Succes:
Jouw marketingplan dankzij persoonlijke coaching

Jij bent een expert in je vakgebied, klaar om naar het volgende niveau te stijgen en dat mag zich ook online manifesteren.

Ik sta klaar om jouw verhaal tot leven te brengen; in jouw marketingplan, tijdens onze coaching-sessies, en op jouw online platforms. Samen zullen we jouw verhaal met passie omarmen, zodat je opnieuw vol vertrouwen en energie kunt groeien. Ben je klaar voor een persoonlijke begeleiding, zodat jouw bedrijf eindelijk online de erkenning krijgt die het verdient?

"Laten we samen kleine stappen zetten met een immense impact. Samen, in nauwe samenwerking."

Valérie

Jij krijgt marketingondersteuning bij That's Called Strategy van Valérie
Strategic power session
Roadmap to marketing success

Strategic spar session

Je hebt volledig vertrouwen in je eigen kunnen. De lovende feedback van jouw klanten spreekt voor zich – je hebt iets bijzonders te bieden. Je weet heel veel en bent actief bezig maar je hebt enkele heel concrete vragen waar je graag ‘nu’ een antwoord op wenst.

In de Strategic Spar Session gaan we heel direct aan de slag met jouw vragen. Geen gehele coaching gewoon heel snel en direct een antwoord op je vragen.

Strategic power session

Misschien bevind je je momenteel in een tussenfase, waarin je nog niet helemaal bent waar je wilt zijn, maar ook niet meer wilt blijven waar je was. Voel je je in jouw onderneming gevangen in een oude jas, terwijl je verlangt naar transformatie? En merk je dat je te vaak moet uitleggen wat jouw expertise precies inhoudt?

In de Strategic Power Session gaan we ervoor zorgen dat jouw merkverhaal helder is en dat jouw content en aanbod een spiegel vormen.

Roadmap to marketing success

Je doet het allemaal, maar eerlijk gezegd, je online marketing geeft je niet de voldoening die je zoekt. Wat je echt wilt, is gewoon je expertise benutten, je volledig in je element voelen, en erop vertrouwen dat jouw online aanwezigheid als een magneet de juiste klanten aantrekt.

Met onze “Roadmap to Marketing Success” krijg je de begeleiding en strategieën die je nodig hebt om je bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen.

Aan de slag om jouw groei werkelijkheid te laten worden?