Blindspot breakthrough session, een 1-op-1 coaching van That's Called Strategy dat jouw dromen naar doen verandert

Blindspot Breakthrough Session

1-op-1 coaching

Nood aan een sparringpartner?

Je bent even stilgevallen, je twijfelt, je ervaart interne druk, of je bent op zoek naar enkele praktische tools en oplossingen.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Ik begrijp je struggles

Omdat ik er zelf ook soms last van heb

Als ambitieuze businessowner ben je slim, capabel, en heb je al heel wat bereikt. Toch weet je dat er nog meer potentieel is om te groeien. Maar je bent vastgelopen, je weet niet precies wat jouw volgende stap is. En dit kan best wel frustraties met zich meebrengen. 

Tijdens de “Blindspot Breakthrough Session” krijg je de kans om je ideeën te bespreken aan de hand van een 1-op-1 coaching sessie.

Ik bekijk jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en help je deze troebele mist weg te nemen. Met een duidelijk inzicht en strategisch advies ben je beter in staat om beslissende acties te nemen die jouw bedrijf verder brengen. We evalueren je huidige marketingstrategie en gaan deze optimaliseren.

Of je nu worstelt met

 • het opstellen van een effectieve marketingstrategie,
 • het creëren van boeiende content,
 • het vergroten van je online zichtbaarheid,
 • het genereren van leads of
 • het converteren van prospects naar klanten

onze “Blindspot Breakthrough Session” is er om jou en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je zult weggaan met een duidelijk actieplan dat je meteen kan implementeren.

Wat mag je verwachten bij That's Called Strategy, coaching

Wat mag je verwachten?

✔️Aangepaste aanpak

Onze Blindspot Breakthrough Session is volledig aangepast aan jouw bedrijf. We werken samen aan jouw specifieke noden van dat moment. Ik neem tijdens deze 2,5u durende sessie die helikopterview en ga na welke stappen je verder op weg kunnen helpen.

✔️Actie

Na onze sessie zal je een concreet actieplan met nieuwe inzichten hebben dat je kan implementeren om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

✔️Resultaten

Onze sessies hebben bewezen resultaten opgeleverd voor gepassioneerde ondernemers die vastzaten en even deze volgende stap uit het oog verloren waren.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Inspirerende woorden
van klanten

Wil jij net zoals Purdey en Leen een halve dag keihard knallen?

Je krijgt een formulier om in te vullen zodat we tijdens het kennismakingsgesprek meteen kunnen nagaan of we een match zijn.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Het proces

Het proces stappenplan

Vragen

Voorafgaand aan ons gesprek ga ik aan de slag met de relevante informatie die je me bezorgt en jouw online kanalen.

Ter waarde van € 520,-

Het proces stappenplan

1-1 gesprek

We gaan van DROMEN-naar-DOEN. Je krijgt expliciete strategische actiestappen die specifiek zijn voor jouw merk, gericht op het overbruggen van de kloof tussen waar je nu bent en waar je wil staan.

Ik denk mee met je bedrijf. Je gaat naar huis met een concreet actieplan, enkele to do’s, nieuwe inzichten, .. .

Ter waarde van € 1.500,-

proces stappenplan

Check-in

Na 1 à 2 weken hebben we nog eens een check-in momentje. Heb je alles kunnen doen wat je voor ogen had? Zijn er nog enkele praktische vragen van jouw to do’s die je meekreeg?

Ter waarde van € 390,-

If you’re ready to take the next step in your visibility online
– you’re in the right place.

Wat mag je verwachten

Wat mag je niet verwachten

Laten we die volgende stap nemen in jouw bedrijf.

Investering

€ 1.200, –  excl. btw voor een 2,5u durende workshop

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Waarom samenwerken met Valérie, 1-op-1 coaching, focus ligt op jou

Waarom met mij samenwerken?

Je eigen organisatie ken je het best. Jij weet waarom je bestaat en waar je naartoe wil. Ik ook (bij mijn eigen bedrijf);

MAAR ..

 • soms missen we iets praktisch,
 • iemand die even de helikopterview neemt van ons bedrijf; want deze persoon ziet net die stappen die je wil nemen.

Mijn expertise zit ‘m in goed jou en jouw bedrijf te begrijpen. Ieder jaar mag ik een gastles geven op de Vives Brugge Business School, en daar zei één van de deelnemers: “Amai, jij kan je heel snel aanpassen en creatieve ideeën verzinnen per industrie. Dit is wonderbaarlijk.” Ik mocht reeds meer dan 20 ondernemers in een 1-op-1 coaching begeleiden, met fantastische resultaten, veel energie, zonder overwhelm tot gevolg.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

It’s time to stop Googling for answers and start being certain about which steps to take.

Twijfel over de 1-op-1 coaching, plan een kennismakingsgesprek in

Niet helemaal zeker of dit iets voor jou is?

 • Je hebt even enkele praktische vragen waar je meteen antwoord op wenst.
 • Je hebt een bepaald topic waar je graag meer over wil leren; vb. e-mailmarketing, content marketing, …
 • Je bent gefrustreerd door een gebrek aan duidelijkheid binnenin je bedrijf.
 • Je bent ervan overtuigd dat je de juiste ingrediënten hebt, maar je weet niet hoe je jezelf moet vermarkten.
 • Je hebt een idee en hebt professioneel inzicht nodig voordat je er volledig aan toewijdt.
 • Je hebt blokkades die je ervan weerhouden om van DROOM naar DOEN te gaan.
 • Je hebt een liefdevolle shop onder je kont nodig.
 • Dit is een exclusieve sessie voor gepassioneerde ondernemers die al enkele ondernemerskilometers gelopen hebben.

Niet helemaal zeker of een Blindspot Breakthrough Session op dit moment ideaal is voor jou? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Vul ons formulier in en ontvang een uitnodiging om een kennismakingsgesprek in te plannen.

FAQ

Mijn coachees beschrijven mij als de “peper” in hun bedrijf. Ik breng energie en inspiratie. Mijn aanpak is niet gebaseerd op een standaardformule, maar gericht op jou en jouw bedrijf, echt een aangepaste aanpak. Daarnaast ga je niet alleen denken, maar ook actief aan de slag. Na 2 weken kom ik terug om te zien welke resultaten je hebt behaald na het implementeren van de besproken strategieën.

Het is enkel voor ambitieuze ondernemers die de next step in hun bedrijf willen zetten.

Absoluut! Ik richt me vooral op ondernemers die zich in een transformatiefase bevinden. Of je nu net begonnen bent of al een tijdje bezig bent, als je impact wilt maken, snel wilt implementeren en consistente resultaten wilt behalen, is deze vorm van coaching geschikt voor jou. Als je in staat bent mijn stappenplan zorgvuldig te volgen, zul je er veel baat bij hebben.

Zeker weten! Ik geloof dat als je al een tijdje bezig bent, het belangrijk is om terug te gaan naar de basis en te kijken naar je visie en waar je naartoe wilt met je bedrijf. Misschien ontbreekt er nog iets of is er ruimte voor verbetering. Op dat punt kunnen we samenwerken en bekijken hoe we jouw bedrijf nog beter kunnen positioneren in de markt.

Het begint met een kennismakingsgesprek waarin we jouw behoeften en doelen bespreken. Daarna volgt een coachinggesprek van 3 uur, meestal face-to-face. Na 2 weken hebben we een follow-upgesprek om te controleren of je alles hebt kunnen implementeren, of er nog vragen zijn en of je op lange termijn verdere ondersteuning nodig hebt.

De minimale investering voor een coachingstraject bedraagt 600 euro, exclusief btw.

Naast de momenten waarop we samen zitten, raad ik aan om nog minstens 1 dag te reserveren voor het opvolgen en implementeren van de besproken strategieën.

Deze sessie kan bij mij in Destelbergen plaatsvinden of bij jou (mits kilometervergoeding). Eveneens kan deze online plaatsvinden. Wel geloof ik dat een 1-1 coaching sessie waardevoller kan zijn.

Nee, dat is geen probleem. Je bent altijd welkom bij mij in Destelbergen, maar ik kan ook naar jou toe komen. In dat geval worden er vervoerskosten in rekening gebracht.

Deze duurt 2,5 uur.

Dat hangt volledig af van jou. Welk resultaat wil je bereiken? Wat merk je dat nog niet helemaal goed gaat in jouw bedrijf? Waar heb je ondersteuning en begeleiding bij nodig? We zullen deze onderwerpen uitgebreid bespreken tijdens het coachingstraject.

Na de 1-1 Blindspot Breakthrough Session ontvang je een samenvatting van de sessie, inclusief de besproken inzichten, strategieën en actiepunten. Wij blijven beschikbaar voor verdere ondersteuning en vragen.