Visualiseer jouw toekomst

WIL JIJ GRAAG EEN KLARE KIJK HEBBEN OP JOUW TOEKOMST?

Bedrijven die een duidelijke visie hebben presteren beter dan organisaties die dat niet hebben. Een visie is een beeld, idee of verwachting van de toekomst. Waar wil je naartoe? Een visie geeft een visionair en ambitieus beeld van waar je naartoe wilt. Je omschrijft jouw gewenste droomsituatie.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN VISIE EN EEN MISSIEVERKLARING

Hoewel je visie en missie beide een belangrijke rol spelen in jouw bedrijf en planning voor het succes ervan, verschillen ze in functie en doel. Een visie voor het bedrijf is een idee van wat je uiteindelijk wilt dat het wordt. Dit omvat een doordacht concept van hoe succes er in de toekomst voor jou uit zal zien, hoe je jouw merk wilt opbouwen en waar je in het grote geheel naar streeft.

De missie is een korte en specifieke beschrijving van het doel dat je bedrijf in het heden dient, evenals de waarden die het definiëren. Het geeft een samenvatting van wat het bedrijf te bieden heeft, waarom het belangrijk is en wie je doelgroep is.

Investering – 24 euro excl. btw

Gelieve in het formulier jouw facturatiegegevens mee te delen (naam onderneming, adres, btw-nummer) zodat ik jouw factuur kan verzenden.

Je mag alvast 29,04 euro (inclusief btw) storten op BE23 9733 8567 7791 met vermelding “Visualiseer jouw toekomst”.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank en ik kijk ernaar uit jou te verwelkomen in deze tutorial.