Instagram ZICHTBAARHEIDSTRAINING

Worstel jij ook met het social media platform Instagram? 

Content verzinnen, online aanwezig zijn, klanten vinden, producten of diensten verkopen via dat kanaal, …. . Het is niks voor jou.

Maar … hoe doen andere ondernemers dat toch? Zo zelfverzekerd online verschijnen, een webshop die draait en leuke interessante content die verschijnt?

Herkenbaar?

 • Het bedenken, maken en delen van sociale media posts is verschrikkelijk.
 • Je hoort van andere ondernemers dat zij positieve reacties ontvangen als ze online aanwezig zijn.
 • Je hebt misschien wel klanten, maar deze komen absoluut niet uit Instagram.
 • Als je eens eindelijk de moed verzameld om een story-video op te nemen heb je knikkende knieën en breekt het zweet je uit. Dan maar niet online komen.
 • Je zou graag eens een samenwerking opstarten, maar hoe benader je deze persoon? 
 • Je hebt het lastig met de meningen van anderen en voelt je daar absoluut niet goed bij, zelfs wat neerslachtig.

En wil je?

 • .. leren hoe je teksten schrijft die een waardevol gesprek op gang brengen?
 • .. leren hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw ideale klant jou benadert in plaats van andersom?
 • … praktische handvatten en technieken, zodat je zelfverzekerd online komt?
 • … leren hoe je 10 posts kan schrijven in minder dan 1 uur?
 • … leren omgaan met de meningen van anderen?
 
Als jij bovenstaande vragen volmondig met JA beantwoordt hebt, dan is de Instagram zichtbaarheidstraining het antwoord op al struggles.

Ook ik heb het meegemaakt …

Ik herinner me nog goed … mei 2020 besliste ik om in bijberoep te starten en dit via het kanaal Instagram te communiceren. Wat ik niet had verwacht is dat ik het zo lastig ging vinden om te spreken tegen een scherm, steeds te denken: ‘ja maar, wat als die of die persoon dit ziet?’. Twijfels ontstonden en ik ging niet live. 

Zonde.

Tot op ik op een gegeven moment de moed had verzameld enkele technieken toepaste en toch die video online postte. Een gevoel van voldoening. En weet je wat? De eerste potentiële klanten contacteerden me! 

Een training met video lessen, worksheets, persoonlijke feedback, … . 

Ik laat je niet zomaar deze cursus online volgen. Ik ben je partner en ben degene die je nauw opvolgt. Je kan je opdrachten insturen en dan geef ik je heel graag feedback.

€ 97

DE MODULES

 1. Een krachtig zelfvertrouwen
 2. Waardevolle content
 3. Samen stark
 4. Schrik van concurrenten
 5. Social impact

Twijfel je nog of deze cursus iets voor jou is? Dan weet je me te vinden! 
Je kan me contacteren via instagram of via [email protected].

BOEIEND BONUSMATERIAAL

Bonus #1
Elisa, structuurcoach

Vind je het soms moeilijk om je bedrijf zelf te promoten en ook voor je klanten te werken? Elisa, geeft hierover een masterclass met handige stappen zodat je de tijd en ruimte leert nemen om aan je bedrijf te werken.

 

Bonus #2
Jouw toekomstvisie

Niet altijd eenvoudig om te weten wat je doelen zijn als ondernemer. In deze korte cursus neem ik je mee in jouw droomwereld.

Wie is Valérie?

Het is mijn passie om ondernemers, zoals jij, bij te staan in hun online marketing en een sterk digitaal merk uit te bouwen. Na een master, een postgraduaat en maandelijkse bijscholingen, ben ik ervan overtuigd dat we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Jij, met jouw kennis van jouw producten en diensten, ik, met mijn kennis en ervaring als marketeer.

In de afgelopen jaren merkte ik dat verschillende zelfstandigen vaak de stap naar professionele marketinghulp via een marketingbureau om verschillende redenen niet willen zetten. De kosten blijken te hoog of men heeft de indruk op een onpersoonlijke manier te worden bijgestaan.

Bij That’s Called Strategy leggen we net de nadruk op een persoonlijk uitgewerkte strategie, en een volledig op maat uitgewerkt marketingplan, waarmee we samen de unieke identiteit van jouw bedrijf in de kijker zetten. Vandaar de naam “That’s called strategy”. Dankzij een eenduidig uitgewerkte strategie kunnen we de juiste stappen met je onderneming zetten.

Klaar om deze stap te nemen? Ik ben er voor jou!