Ensemble, de community voor business owners bij That's Called Strategy

1:1 Jouw marketing plan

Jouw marketingdoelen behalen met een plan in al zijn eenvoud

Een 6-maanden coaching programma voor business owners die gezien willen worden als expert binnen hun vakgebied.

Samen gaan we aan de slag om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Jij bent een gepassioneerde ondernemer en een expert in jouw vakgebied.

Ik ben de creatieve digitale marketingstrateeg die zorgt voor de nodige structuur en eenvoud. En samen, maken wij vanuit een strategisch oogpunt een marketingplan op, waarbij we de doelen en de campagnes voor de komende periode grondig definiëren. Zo weet jij precies welke stappen je de komende periode zal zetten.

We vertrekken vanuit jouw why, waarom ben jij ooit met jouw bedrijf begonnen en jouw visie, waar wil je naartoe, hoe ziet je toekomst er uit. Misschien wil je wel ooit een tweede bedrijf opstarten, of meer tijd doorbrengen met je gezin?

Je wil een impact maken, maar je voelt dat er iets je tegenhoud; dat je bepaalde struggles ervaart. Je wil de volgende stap maken maar hoe pak je het juist aan? Je hebt behoefte aan een enthousiaste partner, iemand die je concrete input geeft en waar je meteen mee aan de slag kan. Niet alleen de wat, maar ook de hoe en de waarom, aanreikt

Tijdens deze 1-op-1 sessies gaan we jouw ambitie na en daaraan werken. Wat je ook voor toekomstplannen hebt of misschien nog niet hebt, gebruik mij als jouw partner doorheen deze reis en krijg concrete content concepten, een duidelijk en eenvoudig plan van aanpak & de volle energie om aan de slag te gaan.

Sessies in al zijn eenvoud waarbij we samen een grote impact kunnen maken.

Hoe ziet
de samenwerking eruit?

Strategische sessies

Jij en ik gaan grote stappen zetten. Tijdens onze strategische sessies duiken we direct de diepte in. We werken aan jouw website, socials, personal brand, … .

chatbegeleiding

Zit je met een vraag, stuur me. Ik ben jouw sparringpartner en help je hierin uiteraard heel graag.

TEMPLATES

Afhankelijk van jouw noden, kan ik je toegang geven tot bepaalde templates.

IK KAN HELPEN OMDAT IK HET ZAG GEBEUREN BIJ HEEL VEEL ONDERNEMERS...
OVERWHELM

Marketing kan overweldigend zijn. Vaak start je met volle goesting en overtuiging. Maar al snel merk je dat het veel tijd met zich meebrengt en niet meteen de juiste resultaten.. Zo ging het ook bij mijn ouders en mijn eigen zaak.

Authenticiteit is daarom belangrijk. Vertrek vanuit hetgeen waar jij je goed bij voelt. Ook jouw omgeving en jouw klanten zullen dit snel merken, en van daaruit zal je groeien en online meer zichtbaarheid creëren.

Dus ben jij, net als ik, de persoon die een stap vooruit wil zetten en zijn droom wil najagen?

Wat mag je verwachten?

  • Een intensieve opstartsessie (2u), waarbij ik graag zicht krijg op jouw onderneming.
  • We bekijken jouw doelen, noden, wensen. We gaan na wie jouw ideale klant is, op welke kanalen je actief dient te zijn en welke boodschap je dient te brengen.
  • Een marketingplan op maat van jouw onderneming voor de komende periode.
  • Er wordt een duidelijk plan van aanpak opgesteld om het vooropgestelde realistische doel te bereiken.
  • Toelichting van het plan in een presentatie (na 1 maand)
  • Tweewekelijks een statusmeeting van 60 minuten om jouw stappen die je die periode gezet hebt te analyseren en te finetunen.
  • Resultaten analyseren
Marketingstrategie bij That's Called Strategie samen met Valérie Picard.

Inspirerende woorden van klanten

Investering

Vanaf 1.500euro excl. btw

Is dit iets voor jou?

  • Je moet eindelijk tijd maken voor jouw onderneming.
  • Je bent overweldigd door alles wat er mogelijk is. Moet ik op alles aanwezig zijn?
  • Je wil online jouw visibiliteit vergroten.

DE MATCH​

Tijdens een vrijblijvende intake gaan we kijken of het klikt tussen ons én of ik jou kan bijstaan.

Strategisch marketingplan

Jij en ik gaan grote stappen zetten. Er wordt een volledig plan op maat geschreven voor de komende 5 maanden. Er worden doelen en stappen omschreven.

Next steps

Nu dat ik jouw bedrijf door en door ken kunnen we gaan optimaliseren en gaan finetunen. Misschien merk je dat je graag nog eens wil samen zitten om bepaalde zaken te finetunen of wil je graag beroep doen op één van mijn andere diensten. Ik geloof er namelijk in dat we met een duurzame relatie nog meer een impact kunnen maken.

Intensieve kennismakingssessie

Gedurende 2 à 3 uur vraag ik je volledig uit zodat ik een goed zicht krijg op jou en je onderneming. We bekijken jouw stappen in het verleden en welke stappen je in de toekomst wenst te zetten. Welke doelen je voor ogen hebt en welke doelstellingen je daaraan gekoppeld hebt.

Actie

Uiteraard is actie belangrijk. De theorie opnemen en een plan bepalen, is één zaak; maar effectief uitvoeren is nu het volgende. Durven doen. Ook als is het niet perfect. En weet, dat ik er ben om je bij te staan. Ik ben jouw mentor, coach en cheerleader. Daarom worden er om de 2 weken ook sessies georganiseerd om na te gaan wat de resultaten zijn, en waar gefinetuned kan worden?

Aan de slag om jouw groei werkelijkheid te laten worden?